• Οκταβίου Μερλιέ 22, 142 34, Νέα Ιωνία / Καλογρέζα
  • 210-2757177
  • 6977-094566
  • Δευ - Παρ: 8:00πμ - 6:00μμ | Σαβ: 9:00πμ - 2:00μμ

Στο φανοποιείο – βαφείο Car Fix and Go στη Νεά Ιωνία (Καλογρέζα) έχουμε  στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας για την επισκευή και βαφή του αυτοκινήτου σας. Γι’ αυτό έχουμε χαμηλώσει πολύ τις τιμές μας, άλλωστε οι συνθήκες ζωής μας, το απαιτούν.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα κατάλληλα μηχανήματα σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα μας, να είστε σίγουροι ότι είμαστε οι πιο κατάλληλοι για την βαφή του αυτοκινήτου σας. Ανάλογα με την περίπτωσή σας θα σας προτείνουμε ολική η τοπική βαφή.

Δεν είναι πλέον απαραίτητο για μια μικρή εκδορά (π.χ. γωνία προφυλακτήρα) να βάφουμε ολόκληρο το κομμάτι, εξοικονομώντας σας έτσι χρήματα και χρόνο. Όταν χρειαστεί ολική βαφή, τα κομμάτια αφαιρούνται ώστε να βαφούν όλα τα κρυφά και δύσκολα σημεία.

Τα αποτελέσματα που θα έχετε στην βαφή του αυτοκινήτου σας θα είναι τέλεια. Αυτό που μένει από εσάς είναι να μας εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι υδατοδιαλυτά  (οικολογικά) και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε χημικά διαλύματα που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.

Εφαρμόζοντας και εδώ τις πιο σύγχρονες μεθόδους όπως Υπέρυθρες ακτίνες, εγγυόμαστε την άμεση παράδοση του αυτοκινήτου σας.

Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό  με τις ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιίας και της βαφής.